Welkom
WELKOM op dit weblog.
Mijn naam is Joke en één van mijn hobbies is het maken van Barbiekleertjes.
Ook maak ik kleding voor Ken, Skipper en Kelly.
Ik doe dat al jaren en nog steeds met veel plezier. De kleertjes verkoop ik via mijn Etsywinkeltje (link in de zijbalk rechts).
Dit weblog is dus NIET de verkoopsite, maar slechts een kijkje achter de schermen ervan. Ik vind het leuk om te schrijven over deze hobby en te laten zien waar ik mee bezig ben. Ook geeft het lezers van dit blog de mogelijkheid om te reageren en vragen te stellen over de kleertjes die ik maak.
Ik hoop dat je het hier leuk vindt en misschien haal je er wel de inspiratie uit om zelf ook aan de slag te gaan.
Joke.

zaterdag 30 november 2019

Nieuwe laptop en nieuwe website

In het vorige bericht maakte ik melding van mijn laptopcrash, waardoor ik ook de Jora Poppenmode website niet meer kon bijhouden.

Het heeft eventjes geduurd, maar inmiddels heb ik een nieuwe laptop (superblij mee!!), zodat ik weer met de site aan de slag kon.
Dat had even wat voeten in de aarde met als gevolg dat ik besloot met een andere websitemaker aan de gang te gaan, wat inhoudt dat ik een hele nieuwe website aan het maken ben met een programma dat ik nog helemaal onder de knie moet krijgen..

De eerste twee pagina's staan nu online en ik hoop de site de komende tijd rustig verder op te bouwen en waar nodig te verbeteren 😀.

En je weet natuurlijk dat je voor mijn zelfgemaakte kleertjes ook altijd terecht kunt in mijn Etsy-shop.

Ik werk, behalve aan de nieuwe website, ook voortdurend aan de kleertjes, zodat er regelmatig nieuwe poppenmode te zien is.

Kom maar snel eens kijken!


1 opmerking: