Welkom
WELKOM op dit weblog.
Mijn naam is Joke en één van mijn hobbies is het maken van Barbiekleertjes.
Ook maak ik kleding voor Ken, Skipper en Kelly.
Ik doe dat al jaren en nog steeds met veel plezier. De kleertjes verkoop ik op mijn eigen internetsite: Jora Poppenmode (klik).
Dit weblog is NIET die verkoopsite, maar slechts een kijkje achter de schermen ervan. Ik vind het leuk om te schrijven over deze hobby en te laten zien waar ik mee bezig ben. Ook geeft het lezers van dit blog de mogelijkheid om te reageren en vragen te stellen over de kleertjes die ik maak.
Ik hoop dat je het hier leuk vindt en misschien haal je er wel de inspiratie uit om zelf ook aan de slag te gaan.
Joke.

vrijdag 14 oktober 2016

Halloweenkleertjes vervolg


Ik gaf aan wat nieuwe Halloweenkleertjes vóór het weekend op de site te hebben, maar oeps... dat viel nog niet mee!
Twee ochtenden werken, anderhalve dag lichtelijk in de lappenmand, een ochtend naar Bilthoven voor een opa- en omamorgen op de school van onze kleindochter.... Tja, dan vliegt een week voorbij!

Maar niet helemaal zonder resultaten op het barbiekleertjesterrein.
Zojuist op de site gezet:


Links en rechts zie je twee nieuwe setjes. Het setje in het midden stond nog op de site (B649), maar ik heb de foto veranderd.
Dan ligt hier voor me nog een setje van een lange (spinnenweb)broek met een trui, daarvoor moet ik morgen nog even een pop aankleden en op de foto zetten.


En die twee truitjes van het vorige blogje die nog opgemaasd moeten worden? Ik weet niet of ik dat nog ga redden... We zien wel. Misschien ééntje in het weekend en dan een zwarte rokje en zwarte legging erbij.

Fijn weekend!
Joke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten