Welkom
WELKOM op dit weblog.
Mijn naam is Joke en één van mijn hobbies is het maken van Barbiekleertjes.
Ook maak ik kleding voor Ken, Skipper en Kelly.
Ik doe dat al jaren en nog steeds met veel plezier. De kleertjes verkoop ik op mijn eigen internetsite: Jora Poppenmode (klik).
Dit weblog is NIET die verkoopsite, maar slechts een kijkje achter de schermen ervan. Ik vind het leuk om te schrijven over deze hobby en te laten zien waar ik mee bezig ben. Ook geeft het lezers van dit blog de mogelijkheid om te reageren en vragen te stellen over de kleertjes die ik maak.
Ik hoop dat je het hier leuk vindt en misschien haal je er wel de inspiratie uit om zelf ook aan de slag te gaan.
Joke.

zaterdag 18 maart 2017

Druilerige dag


Na een heerlijke tuinweek is het vandaag kil en druilerig buiten. Mooie dag om met de barbiekleertjes aan de gang te zijn.
Dat betekent niet dat er de afgelopen tijd helemaal niets gebeurde in Jora Poppenmodeland.
Onlangs maakte ik N017 nogmaals....en nu ben ik bezig om ook N016 opnieuw te maken. Eén setje voor de kleindochter van een vriendin en de tweede voor de website ;-).


En verder? Op breinld. 1,5 (!) breide ik een korte jurk voor Barbie in een mooie combi van zeegroen en lichtgroen. Vanmorgen een tasje erbij gehaakt en nu moet ze alleen nog voor de fotosessie naar buiten voordat ze op de verkoopsite gezet "mag" worden.Ondertussen haak ik ook weer wat tasjes. Gezellig werkje voor in de auto of thuis op de bank. Bij deze tasjes lijkt een setje van een spijkerbroek met een rode trui me leuk... Ga ik uitproberen.
Zo, je weet weer een beetje hoe het er uitziet achter de schermen van
Jora Poppenmode.
Tot een volgende keer maar weer.


Fijn weekend! Joke.


1 opmerking:

  1. Breinaalden 1,5 😮 , dat is mij te dun! Ik gebruik meestal 2. Een tasje en dan een setje erbij bedenken, dat is weer eens een andere volgorde. Op alle manieren komen we aan ideeën. Leuk! Groetjes, Alyt

    BeantwoordenVerwijderen