Welkom
WELKOM op dit weblog.
Mijn naam is Joke en één van mijn hobbies is het maken van Barbiekleertjes.
Ook maak ik kleding voor Ken, Skipper en Kelly.
Ik doe dat al jaren en nog steeds met veel plezier. De kleertjes verkoop ik op mijn eigen internetsite: Jora Poppenmode (klik).
Dit weblog is NIET die verkoopsite, maar slechts een kijkje achter de schermen ervan. Ik vind het leuk om te schrijven over deze hobby en te laten zien waar ik mee bezig ben. Ook geeft het lezers van dit blog de mogelijkheid om te reageren en vragen te stellen over de kleertjes die ik maak.
Ik hoop dat je het hier leuk vindt en misschien haal je er wel de inspiratie uit om zelf ook aan de slag te gaan.
Joke.

woensdag 9 november 2016

Opruimen!

En opeens is het genoeg! Tijd om een keertje grote opruiming te houden in mijn hobbykamer(tje). Regelmatig maak ik kleertjes waar ik niet gelijk iets mee doe. Het bevalt me niet helemaal, het is nog niet af, het is een los kledingstuk waar nog e.e.a. bijgemaakt moet worden.... Kortom, van die kleertjes die je even aan de kant legt om er op een later tijdstip misschien nog eens iets mee te doen.

Maar het werd een beetje veel.... 
Meerdere laatjes en mandje met losse kleertjes. Vandaag de knoop doorgehakt, de mandjes doorgespit en wegggegooid waarvan ik zo goed als zeker weet dat ik er toch nooit meer iets mee ga doen.

Voorlopig hield ik dit over:Maar de eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat ik aan één laatje nog niet ben toegekomen:


Die is bij een volgende aanval van opruimwoede aan de beurt ;-)

Fijne avond!
Joke.


3 opmerkingen:

 1. Oeps, dat is wel heel veel "niet af". Ik probeer de laatste tijd direct alles af te maken. Dat bevalt me wel goed. Maar of ik het volhoud?
  Groetjes, Alyt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Alyt,
   Ha, ha, zou inderdaad niet best zijn als het allemaal "niet-af-kleertjes" waren, maar er zat veel tussen dat domweg niet naar mijn zijn was, of losse kledingstukjes die ik later nog eens voor setjes wilde gebruiken. Maar jouw goede voornemen om direct alles af te maken, is voor mijn misschien een goed voorbeeld ;-)). Fijn weekend!

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen