Welkom
WELKOM op dit weblog.
Mijn naam is Joke en één van mijn hobbies is het maken van Barbiekleertjes.
Ook maak ik kleding voor Ken, Skipper en Kelly.
Ik doe dat al jaren en nog steeds met veel plezier. De kleertjes verkoop ik op mijn eigen internetsite: Jora Poppenmode (klik).
Dit weblog is NIET die verkoopsite, maar slechts een kijkje achter de schermen ervan. Ik vind het leuk om te schrijven over deze hobby en te laten zien waar ik mee bezig ben. Ook geeft het lezers van dit blog de mogelijkheid om te reageren en vragen te stellen over de kleertjes die ik maak.
Ik hoop dat je het hier leuk vindt en misschien haal je er wel de inspiratie uit om zelf ook aan de slag te gaan.
Joke.

zaterdag 8 oktober 2016

HalloweenGisteren teruggekomen van een (alweer!!) heerlijke week op Vlieland. Natuurlijk had ik ook een en ander meegenomen aan handwerkmateriaal, maar daar is minder van gekomen dan ik hoopte... Iets wat ik ook eigenlijk van tevoren wel wist ;-).
Heb lekker zitten haken aan een poncho voor mezelf en heb een Barbiejurkje gebreid met het oog op Halloween.
Want de meeste kleertjes die ik daarvoor had zijn inmiddels verkocht, dus enige aanvulling leek me niet verkeerd.Er lagen al een paar truitjes waar alleen nog een spin, doodskop of pompoengezicht op gemaasd moet worden. Daar ga ik broekjes en/of rokjes met legging bijmaken. Heb een jurkje van stof met een spinnenwebmotief geknipt en wil een zwarte legging + een "heksenmuts" maken bij het jurkje dat ik breide op Vlieland.

De bedoeling is om e.e.a. voor het volgend weekend op de site te hebben....
Lukt dat niet, dan is het jammer. Gelukkig is er volgend jaar wéér een Halloweenweekend ;-))


Groetjes, Joke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten