Welkom
WELKOM op dit weblog.
Mijn naam is Joke en één van mijn hobbies is het maken van Barbiekleertjes.
Ook maak ik kleding voor Ken, Skipper en Kelly.
Ik doe dat al jaren en nog steeds met veel plezier. De kleertjes verkoop ik op mijn eigen internetsite: Jora Poppenmode (klik).
Dit weblog is NIET die verkoopsite, maar slechts een kijkje achter de schermen ervan. Ik vind het leuk om te schrijven over deze hobby en te laten zien waar ik mee bezig ben. Ook geeft het lezers van dit blog de mogelijkheid om te reageren en vragen te stellen over de kleertjes die ik maak.
Ik hoop dat je het hier leuk vindt en misschien haal je er wel de inspiratie uit om zelf ook aan de slag te gaan.
Joke.

dinsdag 3 mei 2016

Rokje

B701
Het is er dan toch een keer van gekomen: een setje met een rokje ;-).
De kleur van het topje komt op de foto niet goed tot zijn recht; in werkelijkheid is het net zo geel als de gele kraaltjes van de ketting.Een kort berichtje dit keer, want er ligt nog het nodige aan "losse eindjes". Ik ga wat tasjes maken, een kantje aanzetten, een klein bloemetje haken, een legging of twee maken en daarmee leg ik de laatste hand aan een aantal nieuwe setjes.
En..... het is eindelijk voorjaar, dus te lang binnen zitten is géén optie!


Verder besef in ineens dat ik de laatste tijd praktisch alleen maar voor Barbie bezig ben geweest en dat er voor Skipper en Ken nauwelijks meer iets op de site staat. Toch eens kijken of ik daar binnenkort wat verandering in kan brengen....

Fijne dag!
Joke.

1 opmerking:

  1. Ik heb ook weer een aantal rokjes liggen en ben bezig daarbij te fantaseren en setjes te maken. Voor mij nog steeds de leukste kleertjes om te maken!
    Groetjes, Alyt

    BeantwoordenVerwijderen