Welkom
WELKOM op dit weblog.
Mijn naam is Joke en één van mijn hobbies is het maken van Barbiekleertjes.
Ook maak ik kleding voor Ken, Skipper en Kelly.
Ik doe dat al jaren en nog steeds met veel plezier. De kleertjes verkoop ik op mijn eigen internetsite: Jora Poppenmode (klik).
Dit weblog is NIET die verkoopsite, maar slechts een kijkje achter de schermen ervan. Ik vind het leuk om te schrijven over deze hobby en te laten zien waar ik mee bezig ben. Ook geeft het lezers van dit blog de mogelijkheid om te reageren en vragen te stellen over de kleertjes die ik maak.
Ik hoop dat je het hier leuk vindt en misschien haal je er wel de inspiratie uit om zelf ook aan de slag te gaan.
Joke.

woensdag 24 september 2014

Halloween

Hoewel Halloween hier in Nederland niet echt "leeft", vind ik het toch altijd erg leuk om voor Barbie een paar kledingstukken in Halloweensfeer te maken. Afgelopen jaren beperkte zich dat tot een paar truien met een opgemaasde spin, doodskop of pompoengezichtje, maar dit jaar kon ik het niet laten om wat stofjes te bestellen.
En zoals eigenlijk altijd het geval is waren ze in het echt nog leuker dan op het plaatje :-)


Gistermiddag kreeg ik de stofjes binnen en ik kon de verleiding niet weerstaan om gelijk aan de slag te gaan! Gisteravond was het eerste broekje klaar en vanmorgen maakte ik het middelste setje. Voor morgen staat er een jurkje met pompoenen in de planning.Het truitje met pompoengezicht is het enige Halloweentruitje dat ik nog op voorraad heb, dus zal ik de breinaalden in de turbostand moeten zetten om er, voordat oktober voorbij is, nog een paar bij te maken.
Ik denk dat ik na het schrijven van dit logje maar gelijk een truitje op de pennen zet! En dan ondertussen lekker verder fantaseer over wat ik nog meer van de stofjes zou kunnen maken....

*********


4 opmerkingen:

 1. Ziet er weer heel leuk uit!!

  Groetjes Rita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie stofjes en een hoofd vol ideeën. En de eerste resultaten zijn super leuk!
  Groetjes, Alyt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het truitje ziet er gaaf uit,word het zonder naden gebreid?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat klopt. Het truitje wordt helemaal zonder naden gebreid. Gr. Joke.

   Verwijderen