Welkom
WELKOM op dit weblog.
Mijn naam is Joke en één van mijn hobbies is het maken van Barbiekleertjes.
Ook maak ik kleding voor Ken, Skipper en Kelly.
Ik doe dat al jaren en nog steeds met veel plezier. De kleertjes verkoop ik op mijn eigen internetsite: Jora Poppenmode (klik).
Dit weblog is NIET die verkoopsite, maar slechts een kijkje achter de schermen ervan. Ik vind het leuk om te schrijven over deze hobby en te laten zien waar ik mee bezig ben. Ook geeft het lezers van dit blog de mogelijkheid om te reageren en vragen te stellen over de kleertjes die ik maak.
Ik hoop dat je het hier leuk vindt en misschien haal je er wel de inspiratie uit om zelf ook aan de slag te gaan.
Joke.

vrijdag 11 april 2014

Oranje Boven

Barbie en Ken zijn er bijna helemaal klaar voor!
De afgelopen tijd een aantal rood-wit-blauw-oranje kleertjes gemaakt en vandaag beziggeweest met het leggen van de laatste hand aan de setjes die je hier alvast op de foto ziet.


Nog een drukkertje hier en een tasje, kettinkje, hoedje en/of ceintuurtje daar en dan zijn de setjes klaar om op Jora Poppenmode gezet te worden. Zoals meestal komt Ken er ook dit keer weer bekaaid vanaf met slechts één setje... :-((
Morgen maar proberen of ik er in elk geval nog eentje bij kan maken.

Voor het merendeel van de gebreide kleertjes gebruikte ik patronen van Stickatillbarbie, een geweldige site als je op zoek bent naar breipatroontjes voor je Barbiepop!

Fijn weekend!
Joke.

3 opmerkingen:

 1. ziet er echt gekleurd en leuk uit!!

  Groet Rita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, die jurk met die scheve oranje baan vind ik super! En het vest! En de rest natuurlijk ook. Stilletjes een beetje jaloers dat ik zelf niet meer heb kunnen maken met deze kleurtjes. Volgend jaar beter :-)
  Groetjes, Alyt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er leuk uit, Joke! Mooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen