Welkom
WELKOM op dit weblog.
Mijn naam is Joke en één van mijn hobbies is het maken van Barbiekleertjes.
Ook maak ik kleding voor Ken, Skipper en Kelly.
Ik doe dat al jaren en nog steeds met veel plezier. De kleertjes verkoop ik op mijn eigen internetsite: Jora Poppenmode (klik).
Dit weblog is NIET die verkoopsite, maar slechts een kijkje achter de schermen ervan. Ik vind het leuk om te schrijven over deze hobby en te laten zien waar ik mee bezig ben. Ook geeft het lezers van dit blog de mogelijkheid om te reageren en vragen te stellen over de kleertjes die ik maak.
Ik hoop dat je het hier leuk vindt en misschien haal je er wel de inspiratie uit om zelf ook aan de slag te gaan.
Joke.

dinsdag 29 oktober 2013

Zoek de verschillen

Even een kleine tussenstand.
Vorige keer liet ik mijn plankje zien met setjes in wording waaraan nog het een en ander toegevoegd moest worden. Ik ben er nog niet klaar mee, maar wil wel even een kleine update geven, zodat je ziet dat er achter de schermen nog wel (een klein beetje) aan nieuwe kleertjes gewerkt wordt.

Zo staan de poppen op het plankje er nu bij:

en zo was het in het vorige bericht:

Ik hoop dat je verschillen ziet ;-))

Zes setjes op de (bovenste) foto zijn klaar, maar ik wacht met een update van de site tot ik er wat meer nieuwe kleertjes in één keer op kan zetten. Eind van de week misschien? Het blijft tenslotte een kwestie van "een hoedje hier en een tasje daar..."
1 opmerking:

  1. Minder blote benen, rode sjaal, zwart vestje en tasje, twee nieuwe setjes en een mooie trui voor Ken. Heb je die wol niet op de handwerkbeurs gekocht?
    Toch straks weer heel wat nieuwe setjes te koop. Leuk!
    Groetjes, Alyt

    BeantwoordenVerwijderen