Welkom
WELKOM op dit weblog.
Mijn naam is Joke en één van mijn hobbies is het maken van Barbiekleertjes.
Ook maak ik kleding voor Ken, Skipper en Kelly.
Ik doe dat al jaren en nog steeds met veel plezier. De kleertjes verkoop ik op mijn eigen internetsite: Jora Poppenmode (klik).
Dit weblog is NIET die verkoopsite, maar slechts een kijkje achter de schermen ervan. Ik vind het leuk om te schrijven over deze hobby en te laten zien waar ik mee bezig ben. Ook geeft het lezers van dit blog de mogelijkheid om te reageren en vragen te stellen over de kleertjes die ik maak.
Ik hoop dat je het hier leuk vindt en misschien haal je er wel de inspiratie uit om zelf ook aan de slag te gaan.
Joke.

zaterdag 15 september 2012

Experiment

Als je een beetje met de verkoopsite van Jora Poppenmode bekend bent, dan weet je waarschijnlijk dat ik zowel (min of meer) complete setjes te koop aanbied, maar ook losse kledingstukken als een trui, een jasje of een poncho bijvoorbeeld.

Met het aanbieden van die complete setjes wil ik nu een klein experimentje gaan opzetten en wel het volgende: Ik bied nog steeds het hele setje aan, maar geef tevens de mogelijkheid om de kledingstukken van het setje los te kopen.
Dus ieder item krijgt een eigen prijs, met als leuke bijkomstigheid dat wanneer je de complete set koopt, de setprijs láger ligt dan de optelsom van de losse delen.

Setje B570 (links) is de eerste set die ik op deze manier aanbied. De toekomst moet dan maar uitwijzen of dit koper en verkoper bevalt....

Ook wil ik Barbie's schoenenvoorraad eens grondig doorspitten om te kijken naar de mogelijkheid om bij een aantal setjes ook bijpassende schoentjes te verkopen.

Weer fijn bezig dus! groetjes, Joke.

1 opmerking:

  1. Mooie set! Je hebt vaak mooie bijpassende schoentjes op je foto's. Dat zal zeker verkopen!
    Groetjes, Alyt

    BeantwoordenVerwijderen