Welkom
WELKOM op dit weblog.
Mijn naam is Joke en één van mijn hobbies is het maken van Barbiekleertjes.
Ook maak ik kleding voor Ken, Skipper en Kelly.
Ik doe dat al jaren en nog steeds met veel plezier. De kleertjes verkoop ik op mijn eigen internetsite: Jora Poppenmode (klik).
Dit weblog is NIET die verkoopsite, maar slechts een kijkje achter de schermen ervan. Ik vind het leuk om te schrijven over deze hobby en te laten zien waar ik mee bezig ben. Ook geeft het lezers van dit blog de mogelijkheid om te reageren en vragen te stellen over de kleertjes die ik maak.
Ik hoop dat je het hier leuk vindt en misschien haal je er wel de inspiratie uit om zelf ook aan de slag te gaan.
Joke.

zondag 12 februari 2012

Barbie op schaatsen


Ook Barbie kreeg opeens de ijskriebels en bedacht zich dat ze nog ergens schaatsen had liggen, maar het ijs was toch gladder dan ze dacht...

Dit vond ik gewoon een leuke foto om te maken (op ons minivijvertje in de achtertuin). De winterse trui die ze aanheeft is gemaakt naar een Daniel Bingham patroon dat helaas niet helemaal uitviel zoals ik had gehoopt. De mouwen zitten raar en zijn veel te lang (zelfs voor deze pop waarvan de (scharnierende) armen nog langer zijn dan van de andere poppen). Maar zo op het plaatje doet-ie het toch leuk, nietwaar?Verder heb ik één nieuw setje te melden en dat is J048 ; bestaande uit een jasje van paarse fleece, een lichtblauwe, rondgebreide colsjaal en een paar polswarmertjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten