Welkom
WELKOM op dit weblog.
Mijn naam is Joke en één van mijn hobbies is het maken van Barbiekleertjes.
Ook maak ik kleding voor Ken, Skipper en Kelly.
Ik doe dat al jaren en nog steeds met veel plezier. De kleertjes verkoop ik op mijn eigen internetsite: Jora Poppenmode (klik).
Dit weblog is NIET die verkoopsite, maar slechts een kijkje achter de schermen ervan. Ik vind het leuk om te schrijven over deze hobby en te laten zien waar ik mee bezig ben. Ook geeft het lezers van dit blog de mogelijkheid om te reageren en vragen te stellen over de kleertjes die ik maak.
Ik hoop dat je het hier leuk vindt en misschien haal je er wel de inspiratie uit om zelf ook aan de slag te gaan.
Joke.

zaterdag 12 maart 2011

Zwarte & Rood


Zwart en rood vind ik persoonlijk altijd een sterke combinatie en mag me daar dan ook graag in uitleven....  17 Februari liet ik in een logje een rijtje truitjes zien. Het middelste truitje maakte al snel deel uit van setje B531 en de rest werd onderdeel van "de losse eindjes". Eén los eindje is dan hierbij weer weggewerkt en staat als B536 op mijn website.
 
 
Het zwarte vestje van B532 was erg naar mijn zin en met dat patroontje heb ik inmiddels verder zitten "stoeien". Heb het eerst een keer in het rose gebreid van dunner, gladder garen en gisteravond nog een keer van datzelfde garen, maar dan in een andere kleur. Turquoise, zoals je op de foto kunt zien. Op het patroon stond het vestje in combinatie met een jurk in twee kleuren en die ben ik nu erbij aan het breien. Het is nog wel even spannend of de jurk met dit dunnere garen niet nèt wat te strak wordt.... Vanavond weet ik het.
 
Joke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten